Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از پابلیشرزویکلی، در پی اخبار منتشر شده در آمریکا مبنی بر ممنوعیت مطالعه کتاب برای زندانیان بسیاری از زندان‌های دولتی این کشور انجمن قلم آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اقدام مسئولان زندان را در جلوگیری از دسترسی زندانیان به کتاب محکوم کرد. این انجمن خطاب به دولت آمریکا خواستار اصلاح قوانین زندان‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
پیش از این گروه‌های حقوق بشری در آمریکا نیز علیه مقامات زندان‌های ایالتی اقامه دعوی کرده‌ بودند. آنها مسئولان زندان را به نقض حقوق زندانیان از دسترسی به کتاب‌ محکوم کردند.
 
جیمز تاگر مدیر بخش سیاست‌گذاری و تحقیق انجمن قلم آمریکا در این بیانیه گفته است در حال حاضر بیش از ۲ میلیون زندانی در زندان‌های دولتی آمریکا از دسترسی به انواع کتاب‌ها محروم هستند.
 
در گزارش‌های متعددی اعلام شده بود که در زندان‌های مختلف این کشور به خصوص زندان ایالت آریزونا مسئولان زندان مانع مطالعه کتاب‌هایی می‌شوند که سیستم قضایی این کشور را زیر سوال می‌برد ولی حالا گستره این کتاب‌های ممنوعه ظاهراً افزایش یافته است.
 
بر اساس این گزارش مسئولان زندان ایالتی کانزاس لیستی از کتاب‌های ممنوعه تهیه کرده‌اند که بسیاری از این کتاب‌ها رمان و یا داستان‌های عامیانه هستند. در لیست ممنوعه این زندان از کتاب بازی تاج و تخت نوشته جرج مارتین گرفته تا رمان‌های جیمز پترسون و نیل گایمن دیده می‌شود.
 
انتشار این لیست توسط کاربران شبکه‌های اجتماعی توئیتر موجب واکنش سازمان‌های حقوق بشری شده است. آنها اعتقاد دارند این رمان‌ها به کسی آسیب نمی‌رساند.
 
یک سازمان حقوق بشری در آمریکا در بیانیه‌ای به این اقدام مسئولان زندان اعتراض کرده و می‌گوید این عمل غیر قابل باور است. در لیست منتشر شده حدود ۱۰هزار کتاب وجود دارد که مسئولان زندان بدون دلیل خاصی مطالعه آنها را برای زندانیان ممنوع کرده‌اند.
 
میشل دیلون حقوق‌دان و عضو سازمان حقوق بشر مدافع زندانیان آمریکا (HRDC) می‌گوید این لیست ممنوعه غیرقابل قبول است چون بسیاری از این کتاب‌ها، داستان‌های معمولی و عامیانه‌ای هستند که حتی در دبستان‌های آمریکا نیز وجود دارند.
 
دیلون طی بیانیه‌ای خطاب به مسئولان سیستم قضایی کشور آمریکا گفت: ممنوع کردن بعضی از کتاب‌های مروج خشونت و جرم کار منطقی است ولی لیست منتشر شده معنی خاصی ندارد. طبق آمارهای ارائه شده توسط سازمان‌های حقوق بشری بسیاری از زندان‌های ایالتی در آمریکا لیست‌های مشابهی از کتاب‌های ممنوعه دارند که هر کدام طبق سلیقه روسای زندان تهیه می‌شود.
 
گفته می‌شود در بعضی از زندان‌ها حتی مطالعه داستان‌های هری پاتر و مدرسه جادوگری نوشته جی. کی. رولینگ نیز ممنوع شده است.

کد خبر 459025 برچسب‌ها آمریکا کتابخانه، کتابخوانی، کتابداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور در پیامی در فضای مجازی نوشت: ادعای حمایت دولت یا مسئولان اجرایی انتخابات از یک لیست سیاسی در مرحله دوم انتخابات مجلس شایعه‌ای برخاسته از بداخلاقی و بی‌تقوایی یا بی‌اطلاعی محض است.

بنابر روایت ایرنا، وی اظهار داشت: برای وزارت کشور و دولت، دغدغه‌ای غیر از برگزاری انتخاباتی شکوهمند در کمال امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، مشخص خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904376

دیگر خبرها

  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی
  • تلاش جدید تیک‌تاک برای حفظ بقا
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • تیک تاک در مقابل کاخ سفید قد علم کرد
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • شکایت تیک‌تاک و بایت دنس برای جلوگیری از فروش اجباری در آمریکا
  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا